Mike Pence avertizează Coreea de Nord ”să nu se joace” cu Donald Trump

Vicepreşedintele Statelor Unite, Mike Pence, l-a avertizat, marţi, pe liderul regimului de la Phenian, Kim Jong-un, să nu se ”joace” cu preşedintele SUA, Donald Trump, în cazul în care cei doi se vor întâlni luna viitoare, informează BBC News.

3007 afișări
Imaginea articolului Mike Pence avertizează Coreea de Nord ”să nu se joace” cu Donald Trump

Mike Pence avertizează Coreea de Nord ”să nu se joace” cu Donald Trump

”Ar fi o mare greşeală pentru Kim Jong-un să creadă că se poate juca cu Donald Trump”, a declarat Pence în cadrul unui interviu acordat pentru Fox News.

De asemenea, Pence a atras atenţia că Trump ar putea părăsi summitul cu Kim Jong-un, programat pentru data de 12 iunie.

”Nu cred că preşedintele Trump se gândeşte la relaţii publice. El se gândeşte la pace”, a declarat vicepreşedintele SUA.

Săptămâna trecută, Coreea de Nord a ameninţat că ar putea anula summitul programat pe 12 iunie, între liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, şi preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, dacă Washingtonul va continua să ceară unilateral Phenianului să renunţe la arsenalul atomic.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici