Mike Pence, convocat la Casa Albă din cauza unei "situaţii de urgenţă"

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, şi-a anulat o vizită în statul New Hampshire pentru că a fost convocat la Casa Albă din cauza unei "situaţii de urgenţă", afirmă surse citate de postul NBC News.

3335 afișări
Imaginea articolului Mike Pence, convocat la Casa Albă din cauza unei "situaţii de urgenţă"

Mike Pence, convocat la Casa Albă din cauza unei "situaţii de urgenţă"

Mike Pence urma să ajungă marţi la prânz la un eveniment programat în statul New Hampshire, dar vizita a fost anulată, au anunţat organizatorii.

Un purtător de cuvânt al vicepreşedintelui SUA a declarat că avionul oficial a fost nevoit să revină la Washington din cauza unei "situaţii de urgenţă".

Ulterior, un alt oficial a declarat că de fapt nu este vorba de o urgenţă, ci de o situaţie neprevăzută în program.

"S-a ivit ceva, iar vicepreşedintele a trebuit să revină la Casa Albă. Nu există niciun motiv de îngrijorare", a declarat un consilier prezidenţial.

Un purtător de cuvânt al Casei Albe a confirmat revenirea lui Mike Pence, dar a subliniat că preşedintele Donald Trump este bine.

Casa Albă a refuzat să ofere detalii despre această situaţie, subliniind însă că "nu există niciun motiv de îngrijorare".

Taguri:
sua,
politică,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici