Mike Pompeo: Statele Unite rămân implicate în asigurarea păcii şi stabilităţii interne din Afganistan

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a transmis sâmbătă angajamentul asumat de Statele Unite în asigurarea păcii şi stabilităţii interne din Afganistan, după ce o explozie într-o moschee din estul statului asiatic a omorât cel puţin 69 de persoane, relatează site-ul agenţiei Reuters.

200 afișări
Imaginea articolului Mike Pompeo: Statele Unite rămân implicate în asigurarea păcii şi stabilităţii interne din Afganistan

Statele Unite, implicate în asigurarea păcii şi stabilităţii interne din Afganistan

„Statele Unie rămân implicate în pacea şi stabilitatea din Afganistan şi va continua să lupte împotriva terorismului”; „suntem alături de populaţia Afganistanului care vrea doar pace şi un viitor lipsit de astfel de acte oribile de violenţă”, a declarat, sâmbătă, Mike Pompeo.

O bombă a explodat într-o moschee din zona Jawdara, districtul Jawdara, în timpul rugăciunilor de vineri, ucigând cel puţin 69 de oameni şi rănind alte 50 de persoane care asistau la slujbă.

Nicio grupare teroristă nu a revendicat până în prezent atacul, însă Guvernul de la Kabul îi acuză pe insurgenţii talibani pentru responsabilitatea atacului.

Taguri:
afganistan,
sua,
atac

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici