Miliardar rus, ucis în plină stradă în Marea Britanie, în timp ce îşi plimba câinele. Ipoteza unui prieten apropiat

Un miliardar rus a fost ucis într-un accident rutier, în timp ce îşi plimba câinele, în Marea Britanie, au confirmat autorităţile, transmite CNN.

47646 afișări
Imaginea articolului Miliardar rus, ucis în plină stradă în Marea Britanie, în timp ce îşi plimba câinele. Ipoteza unui prieten apropiat

Miliardar rus, ucis în plină stradă în Marea Britanie, în timp ce îşi plimba câinele. Ipoteza unui prieten apropiat

Poliţia din Surrey a confirmat că Dmitry Obretetskiy, în vârstă de 49 de ani, a murit la sfârşitul lunii noiembrie, în urma unui incident petrecut în Oxshott, un sat în apropiere de Londra.

Cazul lui Obretetskiy este cel mai recent în seria deceselor unor cetăţeni ruşi proeminenţi, stabiliţi în Marea Britanie. Miliardarul a fost transportat la spital, acest fiind grav rănit, a declarat poliţia din Surrey.

Trei vehicule au fost implicate în accidentul rutier. Până acum, poliţiştii nu au arestat pe nimeni, dar o investigaţie este încă în desfăşurare. Familia miliardarului a spus că bărbatul era „liniştit şi retras”.

Câinele lui Obretetskiy a murit în urma accidentului, animalul său de companie fiind numit Oscar.

Pavel Borovkov, prieten al bărbatului de 15 ani, a confirmat pentru CNN că afirmaţiile făcute pentru site-ul web LIFE, în care a pus la îndoială circumstanţele decesul lui Obretetskiy, erau adevărate. 

Borovkov a declarat pentru LIFE că „oamenii din Londra conduc foarte prudent”. „Nu exclud faptul că a fost lovit intenţionat de o maşină”, a spus bărbatul.

Obretetskiy era proprietarul Magnat Trade Enterprise, distribuitorul oficial pentru Mars, Nestle, Procter & Gamble în Rusia.

Potrivit paginii web din Rusia gazeta.ru, Obretetskiy se mutase împreună cu familia sa la Londra în urmă cu mai mulţi ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici