Miliardarul iranian Babak Zanjani, condamnat la moarte pentru fraudă - VIDEO

Antreprenorul miliardar iranian Babak Zanjani a fost condamnat la moarte pentru infracţiuni financiare, anunţă surse judiciare citate de BBC News online.

11669 afișări
Imaginea articolului Miliardarul iranian Babak Zanjani, condamnat la moarte pentru fraudă - VIDEO

Miliardarul iranian Babak Zanjani, condamnat la moarte pentru fraudă (Imagine: scoopnest.com)

Babak Zanjani a fost arestat în decembrie 2013, sub acuzaţia că ar fi deturnat miliarde de dolari din veniturile cu petrol obţinute de companiile sale. Omul de afaceri respinge acuzaţiile.

Zanjani, în vârstă de 42 de ani, a fost condamnat la moarte pentru fraude şi alte infracţiuni financiare.

Unul dintre cei mai bogaţi oameni din Iran, Babak Zanjani se află pe liste de sancţiuni întocmite de Statele Unite şi Uniunea Europeană.

În acelaşi caz au fost condamnaţi la moarte doi complici ai antreprenorului. Sentinţele pot fi contestate în apel.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici