Militant islamist sirian acuzat de terorism, arestat în Germania

  • Un islamist sirian suspectat de terorism a fost arestat în Germania.
  • Suspectul a fost arestat în oraşul Potsdam, situat în apropiere de Berlin.
  • Bărbatul ul a participat la confruntările militare din Siria şi este acuzat de activităţi teroriste şi crime de război
151 afișări
Imaginea articolului Militant islamist sirian acuzat de terorism, arestat în Germania

Mediafax

Autorităţile germane au arestat, marţi, un militant islamist sirian suspectat de colaborare cu grupuri teroriste din Siria, informează agenţia Associated Press.
 
Suspectul, numit Khaled A., a fost arestat în oraşul Potsdam, situat în apropiere de Berlin, fiind acuzat de activităţi teroriste, crime de război, deţinere şi folosire neautorizată de armament.
 
Individul este suspectat că a fost membru al grupului insurgent Ahrar al-Tabqa în perioada ianuarie-august 2013. Organizaţia insurgentă luptă împotriva serviciilor de securitate siriene.
 
Ulterior, militantul islamist s-a alăturat grupului terorist Ahrar al-Sham. Cele două grupări sunt considerate organizaţii teroriste de către Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici