Militanţi proiranieni, ucişi în raiduri aeriene din Siria atribuite Israelului

  • Cel puţin 19 militanţi proiranieni, ucişi în raiduri aeriene din estul Siriei.
  • Potrivit OSDO, raidurile aeriene probabil au fost efectuate de Israel.
  • Israelul efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând baze iraniene sau transporturi de armament destinate Hezbollah.
1553 afișări
Imaginea articolului Militanţi proiranieni, ucişi în raiduri aeriene din Siria atribuite Israelului

Profimedia

Cel puţin 19 militanţi proiranieni au fost ucişi în raiduri aeriene atribuite Israelului efectuate în estul Siriei, anunţă organizaţia Observator Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), conform Agenţiei France-Presse şi site-ului Ynetnews.com.
 
Raidurile aeriene au avut loc joi în zona Albu Kamal, în provincia Deir Ezzor, situată în estul Siriei.
 
Presa de stat din Siria nu a difuzat informaţii despre aceste raiduri aeriene, dar, potrivit organizaţiei Observator Sirian pentru Drepturile Omului, este foarte probabil să fi fost efectuate de avioane militare israeliene.
 
Israelul efectuează frecvent bombardamente în Siria, vizând baze militare iraniene sau transporturi de armament destinate mişcării şiite libaneze Hezbollah. Iranul a trimis trupe în Siria pentru a oferi asistenţă Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste. În Siria sunt prezenţi şi militanţi ai organizaţiei şiite libaneze Hezbollah, precum şi membri ai altor grupuri islamiste proiraniene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici