Ministerul bulgar de Interne, acuzat de muşamalizarea unor cazuri de răpiri comise la Sofia - presă

Ministerul bulgar de Interne cunoaşte gruparea criminală care a comis o serie de răpiri în Sofia, au informat foşti angajaţi de rang înalt din acest minister, care au solicitat anonimatul, potrivit postului de radio Darik, citat de site-ul novinite.com.

10 afișări

Potrivit surselor citate de Darik, automobile şi membri ai grupării criminale au fost interceptate de mai multe ori de Ministerul de Interne, ca în cazul răpirii fiului de 15 ani al omului de afaceri asasinat Ivo Markov, precum şi în cazul răpirii mediatizate a fostului preşedinte al Clubului de Fotbal "Litex", Anghel Boncev, şi a soţiei sale, Kamelia.

Descoperirile intervin în contextul dispariţiei recente a omului de afaceri din Sofia Kiro Kirov, preşedintele companiilor care îi poartă umele.

Sursele anonime susţin că presupusul grup criminal ar fi autorul mai multor răpiri care au rămas ascunse de public.

În urmă cu doi ani, Ministerul de Interne a interceptat o altă bandă din Sofia, dar nu a dezvăluit informaţii despre aceasta, potrivit surselor citate de Darik. Această bandă răpea persoane bogate şi în vârstă. Autorii obţineau informaţii despre averea lor, îi răpeau şi îi şantajau pentru a-i face să le transfere proprietăţile. Ulterior, persoanele în vârstă dispăreau fără urmă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici