Ministrul Apărării englez spune că nu de avioane de luptă are nevoie Ucraina acum

Ministrul apărării din Marea Britanie, Ben Wallace, a spune că nu de avioane de luptă are nevoie Ucraina în acest moment, scrie Sky News.

11735 afișări
Imaginea articolului Ministrul Apărării englez spune că nu de avioane de luptă are nevoie Ucraina acum

Rt. Hon Ben Wallace MP, Twitter

Wallace a fost întrebat despre avioanele de luptă după ce fostul prim-ministru Boris Johnson a cerut ca Marea Britanie să trimită avioane moderne în Ucraina, lucru pe care guvernul britanic l-a respins.

La o conferinţă de presă în Portsmouth, Wallace a spus: „Nu există o baghetă magică în acest conflict îngrozitor”.

El a continuat: „Ceea ce au nevoie ucrainenii este capacitatea de a forma formaţiuni militare la sol pentru a folosi manevrele combinate de arme pentru a respinge forţele ruseşti. Pentru că aşa poţi învinge atacurile la care ruşii sunt nevoiţi să recurgă în prezent... recurg la atacuri de tipul celor din Primul Război Mondial, cu pierderi ulterioare pe măsură”.

El a repetat, de asemenea, comentariile de pe Downing Street că ar dura luni de zile pentru a antrena soldaţii ucraineni pe avioanele britanice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici