Ministrul de Externe al Ucrainei: E extrem de dificil să ne gândim la negocieri după atacurile de la Kramatorsk şi Bucea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, declară că va fi „extrem de dificil" să se gândească la negocieri cu Rusia, după atacul cu rachete în oraşul Kramatorsk din estul ţării şi atrocităţile comise în oraşul Bucea.

968 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Externe al Ucrainei: E extrem de dificil să ne gândim la negocieri după atacurile de la Kramatorsk şi Bucea

„Este extrem de dificil să te gândeşti măcar să stai la masă cu oameni care comit sau găsesc scuze pentru toate aceste atrocităţi şi crime de război, care au provocat o pagubă atât de îngrozitoare Ucrainei", a declarat Kuleba într-un interviu în cadrul emisiunii „Meet the Press" de la NBC, anunţă CNN.

„Dar, dacă a sta la masă cu ruşii mă va ajuta să previn cel puţin un masacru, precum cel de la Bucea, sau cel puţin un alt atac la Kramatorsk, trebuie să profit de această oportunitate", a adăugat el.

Cel puţin 52 de persoane au murit vineri, inclusiv copii, şi zeci au fost rănite, după ce forţele ruse au atacat cu rachete gara din Kramatorsk, în timp ce civilii încercau să fugă din calea luptelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici