Ministrul de Interne marocan neagă că Madeleine s-ar afla în această ţară

Ministrul de interne marocan, Chakib Benmoussa, a declarat, duminică, că nu are niciun motiv să creadă că Madeleine McCann se află în Maroc aşa cum susţin mai multe publicaţii britanice, relatează AFP.

3 afișări
Imaginea articolului Ministrul de Interne marocan neagă că Madeleine s-ar afla în această ţară

Ministrul de Interne marocan neagă că Madeleine s-ar afla în această ţară

"Noi nu deţinem nici un element nou prinvind prezenţa fetiţei în Maroc", a spus acesta înainte de deschiderea Adunării Generale a Interpol ce va începe, luni, în Marrakech.

Mai multe tabloide britanice au sugerat, sâmbătă, că fetiţa s-ar putea afla în munţii Rif şi că poliţia marocană ar cerceta o posibilă pistă, precizând că ea ar fi fost văzută ultima oară în oraşul Fridek, la est de Tanger.

"Noi cooperăm de mult timp cu poliţia portugheză şi cu cea britanică prin intermediul Interpol şi până în prezent nu am obţinut nici un element nou în acest dosar", a spus acesta.

"Aţi putut vedea că indiciile care semnalau prezenţa fetiţei în Chefchaouane s-au dovedit false", a spus ministrul, făcând referire la afirmaţiile unei turiste portugheze care, în septembrie, a adus o fotografie cu o fetiţă care semăna cu Maddie şi care se afla într-o localitate montană în nordul Marocului. Fetiţa era însă fiica unui ţăran din regiune.

Madeleine McCann, de patru ani, a dispărut pe 3 mai din camera de hotel din staţiunea Praia da Luz, din Portugalia, în timp ce părinţii luau cina împreună cu câţiva prieteni la un restaurant din apropiere.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici