NEWS ALERT   Ministrul ucrainean de Interne a decedat în accidentul de elicopter din regiunea Kiev

Ministrul de interne al Ucrainei, Denys Monastyrsky, se numără printre morţii în accidentul de elicopter care s-a prăbuşit în apropierea unei grădiniţe din Brovary, regiunea Kiev, în care şi-au pierdut viaţa şi doi copii, potrivit rapoartelor poliţiei.

5146 afișări
Imaginea articolului Ministrul ucrainean de Interne a decedat în accidentul de elicopter din regiunea Kiev

Ministrul ucrainean de Interne a decedat în accidentul de elicopter din regiunea Kiev

UPDATE 10:45 - Elicopterul zbura la altitudine joasă, cu vizibilitate slabă din cauza ceţii.
„Dacă a fost un sabotaj, o defecţiune a echipamentului, o încălcare a regulilor de siguranţă a zborului, vom afla în curând”, a spus Geraşcenko, consilier al şefului Ministerului Afacerilor Interne.

Versiunea oficială a accidentului este momentan necunoscută.

Ştirea iniţială - Adjunctul lui Monastyrsky şi alţi oficiali ai ministerului de interne s-ar afla, de asemenea, printre morţi. Canalul poliţiei ucrainene de pe Telegram l-a citat pe şeful poliţiei, Ihor Klymenko, care a declarat

 
În această dimineaţă, 18 ianuarie, un elicopter al Serviciului de Stat pentru Situaţii de Urgenţă s-a prăbuşit în Brovary. În urma prăbuşirii, conducerea Ministerului Afacerilor Interne a murit: ministrul, primul ministru adjunct şi secretarul de stat.
 
În total, se ştie că au murit 16 persoane, inclusiv doi copii. Dintre acestea, nouă se aflau la bordul elicopterului, potrivit The Guardian.
 
22 de victime se află în spital, dintre care zece copii. Toate serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului. Inspecţia la faţa locului este în curs de desfăşurare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici