Mişcarea Hamas din Beirut anunţă că nu este responsabilă pentru tirurile cu rachete

Purtătorul de cuvânt al Hamas din Liban a declarat că mişcarea islamistă nu este responsabilă pentru tirurile cu rachete lansate joi din sudul Libanului împotriva Israelului.

32 afișări
Imaginea articolului Mişcarea Hamas din Beirut anunţă că nu este responsabilă pentru tirurile cu rachete

Mişcarea Hamas din Beirut anunţă că nu este responsabilă pentru tirurile cu rachete (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu putem acuza nici o grupare palestiniană şi nu ştim cine a tras rachetele", a declarat Raafat Morra, purtător de cuvânt la Beirut al mişcării islamiste împotriva căreia Israelul duce o ofensivă în Fâşia Gaza de 13 zile.

La rândul său, un purtător de cuvânt al mişcării şiite libaneze Hezbollah a declarat că nu are "nici o informaţie imediată".

Mai multe rachete care au fost lansate din Liban s-au abătut joi dimineaţă în nordul Israelului, provocând rănirea câtorva persoane, potrivit unor surse militare.

Citeşte şi:

Mai multe rachete au fost lansate din Liban asupra nordului Israelului - surse militare

Armata israeliană a deschis focul în direcţia Libanului

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici