Mitt Romney va beneficia de protecţie din partea Secret Service

Candidatul republican Mitt Romney va primi protecţie din partea Secret Service, afirmă surse oficiale, citate de ABC News.

244 afișări
Imaginea articolului Mitt Romney va beneficia de protecţie din partea Secret Service

Mitt Romney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Protecţia din partea Secret Service va fi acordată nu din cauza vreunei ameninţări specifice, ci pentru că din ce în ce mai multă lume participă la mitingurile electorale, precizează sursele citate.

Potrivit unor oficiali federali, echipa de campanie a lui Mitt Romney a cerut protecţie din partea Secret Service, afirmă surse oficiale, citate de ABC News.

Secret Service se ocupă de paza şi protecţia preşedintelui, dar şi de a unui candidat care poate deveni preşedinte. Deciziile de acordare a protecţiei sunt luate de Departamentul pentru Securitatea Internă după consultări cu conducerea Congresului.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici