Momentul în care un bărbat este salvat din calea trenului, în ultima clipă, de către o poliţistă | VIDEO

  • Un bărbat în scaun cu rotile a fost salvat de la moarte de către o poliţistă
  • Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, se blocase cu scaunul cu rotile în şinele trenului
  • A fost salvat în ultima clipă din faţa trenului care venea cu viteză foarte mare
1826 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un bărbat este salvat din calea trenului, în ultima clipă, de către o poliţistă | VIDEO

Momentul în care un bărbat este salvat din calea trenului, în ultima clipă, de către o poliţistă | VIDEO

Dovadă de eroism. Un agent de poliţie din Lodi, California, a fost îngerul păzitor al unui bărbat. Erika Urrea a salvat ieri un bărbat din calea unui tren care se deplasa cu viteză foarte mare, cu doar câteva secunde înainte ca acesta să fie izbit în plin, scrie rte.ie.

Înregistrarea video de pe bodycam, publicată de Departamentul de Poliţie din Lodi, o arată pe Erika Urrea deplasându-se cu maşina în momentul în care vede un bărbat într-un scaun cu rotile care pare a fi blocat pe şinele trenului. Poliţista sare din maşină şi reuşeşte să îl tragă pe bărbat, ambii căzând, moment în care trenul trece pe lângă ei.

„Şi-a riscat propria viaţă pentru a salva o alta, iar acţiunile ei au împiedicat astăzi o tragedie. Suntem extrem de mândri de agentul Erika Urrea şi de eroismul ei“, a postat Departamentul de Poliţie din Lodi pe pagina de Facebook.

Bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a suferit răni la picior şi a fost dus la un spital local.

Imaginile pe care le vei vedea te vor lăsa fără aer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici