Momentul în care un jurnalist este lovit de un şrapnel în urma unui bombardament în Siria, surprins în timpul unei transmisiuni live - VIDEO

Corespondentul Orient News în Siria, Ebrahim al-Khateeb se afla în cadrul unei transmisiuni live în Handarat, la nod de Alep, când în urma unei explozii un şrapnel l-a lovit, acesta fiind rănit în zona feţei, informează DailyMail.

9506 afișări
Imaginea articolului Momentul în care un jurnalist este lovit de un şrapnel în urma unui bombardament în Siria, surprins în timpul unei transmisiuni live - VIDEO

Momentul în care un jurnalist este lovit de un şrapnel în urma unui bombardament în Siria, surprins în timpul unei transmisiuni live - VIDEO (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Momentul în care reporterul sirian este lovit în faţă de un şrapnel a fost surprins de către cameramanul care îl filma în cadrul unei transmisiuni live. 

Ebrahim al-Khateeb transmitea informaţii despre conflictele din Siria în momentul în care o explozie s-a auzit în imediata apropiere. 

În acel moment camera de filmat este scăpată pe jos, iar pe înregistrare se aude cum reporterul strigă la echipa de filmare înainte să fie ajutat de colegii săi să ajungă la maşină.

Orient News, un canal de ştiri afiliat opoziţiei siriene, pentru care Ebrahim al-Khateeb lucrează ca reporter, a declarat că starea jurnalistului rănit în urma exploziei este stabilă.

Conflictele din zonă s-au accentuat în ultimele zile şi cel puţin 14 militari şi 20 de rebeli au fost ucişi în doar 24 de ore.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici