Momentul sfâşietor în care un urs koala îşi descoperă „prietenul” mort, pe malul unui râu. FOTO

Momentul sfâşietor, în care un urs koala îşi descoperă „prietenul” mort, a fost surprins de un fotograf pe Insula Cangurilor din Australia, transmite Daily Mail.

8644 afișări
Imaginea articolului Momentul sfâşietor în care un urs koala îşi descoperă „prietenul” mort, pe malul unui râu. FOTO

Sursa FOTO: Profimedia Images

Imaginile au fost surprinse miercuri, pe Insula Cangurilor, la sud de Adelaide, acestea arătând un urs koala mort pe malul unui râu.

În fotografii poate fi văzut un alt marsupial, cu capul ascuns în propria blană, cel mai probabil şocat de scena la care asistă.

Pădurea de pe Insula Cangurilor este plină de cadavrele animalelor ucise de flăcările care au curprins regiunea, în urmă cu două săptămâni.

Ursul koala care a supravieţuit a fost salvat de echipa Organizaţiei pentru Salvarea Animalelor Humane Society, la scurt timp după ce au fost făcute fotografiile. 

Aproape jumătate din suprafaţa Insulei Cangurilor a fost arsă de incendii şi este estimat că 80% din habitatul urşilor koala a fost distrus, scrie Daily Mail.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici