Muammar Kadhafi: Regimul libian nu va cădea, NATO trebuie să înceteze raidurile

Liderul Libiei, Muammar Kadhafi, a dat asigurări vineri că regimul său nu va cădea, cerând Alianţei Nord-Atlantice, într-un mesaj audio, să înceteze raidurile aeriene.

381 afișări
Imaginea articolului Muammar Kadhafi: Regimul libian nu va cădea, NATO trebuie să înceteze raidurile

Muammar Kadhafi: Regimul libian nu va cădea, NATO trebuie să înceteze raidurile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Regimul libian nu va cădea. Se sprijină pe popor, nu pe Kadhafi. NATO se înşeală crezând că poate înlătura regimul acestei ţări", a declarat Kadhafi într-un mesaj audio difuzat în faţa a mii de susţinători în oraşul Sebha, fieful tribului său, la 750 de kilometri sud de Tripoli.

"Acest miting de susţinere, la care participă peste un milion de persoane, este un nou mesaj adresat Europei, cruciaţilor şi coloniştilor: acest regim nu este al lui Kadhafi, este regimul poporului şi poporul nu va ceda niciun milimetru de pământ şi nu se va supune invadatorilor", adaugă Kadhafi.

Liderul Libiei a ameninţat din nou că războiul se va muta în Europa, invitând liderii europeni să dialogheze cu poporul libian pentru a pune capăt conflictului.

"Singura noastră opţiune este rezistenţa, suntem la noi acasă şi nu ne temem de maşina voastră de război", a insistat Kadhafi, sublinind că NATO trebuie să înceteze atacurile şi să îi lase pe libieni să îşi rezolve singuri problemele.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici