Muammar Kadhafi, un şobolan? Cum l-au ironizat libienii pe fostul lor lider - VIDEO

Fostul lider libian Muammar Kadhafi este ironizat de cetăţenii ţării, care l-au desenat pe acesta cu graffiti pe zidurile oraşelor.

863 afișări
Imaginea articolului Muammar Kadhafi, un şobolan? Cum l-au ironizat libienii pe fostul lor lider - VIDEO

Muammar Kadhafi, un şobolan? Cum l-au ironizat libienii pe fostul lor lider

Graffiti-ul revoluţionar se găseşte pe multe dintre zidurile din capitala libiană, Tripoli, spun jurnaliştii de la CNN.

Muammar Kadhafi apare pictat pe un zid al oraşului sub forma unui şobolan. Fostul lider libian, care a spus la un moment dat că propriul popor este format din "şobolani", a fost ilustrat ca un şobolan care fuge, având coada prinsă într-o cursă.

Libienii consideră că Muammar Kadhafi şi regimul său au reprezentat dezorganizare şi instabilitate pentru popor.

În timpul regimului Kadhafi, persoanele care desenau cu graffiti făceau închisoare.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici