Muftiatul Cultului Musulman din România, campanie de donaţii pentru victimele cutremurului din Turcia

Muftiatul Cultului Musulman din România a anunţat marţi lansarea unei campanii de donaţii pentru victimele cutremurului din Turcia.

557 afișări
Imaginea articolului Muftiatul Cultului Musulman din România, campanie de donaţii pentru victimele cutremurului din Turcia

Muftiatul Cultului Musulman din România, Facebook

„Acum e momentul să fim uniţi, acum e momentul să întindem o mână de ajutor celor aflaţi în suferinţă”, susţin reprezentanţii Muftiatului Cultului Musulman din România.

Aceştia au lansat marţi lansarea unei campanii de colectare a donaţiilor pentru persoanele afectate de seria de cutremure ce a curmat vieţile a mii de oameni şi care a făcut ca alte zeci de mii să rămână fără adăpost.

În primă fază, este nevoie de pături, pilote, perne, prosoape şi lenjerii de pat. Cei care vor să doneze sunt aşteptaţi la sediul de pe Strada Bogdan-Vodă, nr.75, Constanţa.

Şi Centrul Cultural Arab a anunţat că strânge fonduri pentru familiile din Siria afectate de cutremure.

„Vă rugăm să vă alăturaţi nouă în efortul de a-i ajuta pe cei care şi-au pierdut membrii familiei, casele şi bunurile ca urmare a cutremurelor. Din banii pe care îi vom strânge, vom oferi oamenilor afectaţi pături, mâncare, haine şi alte lucruri de strictă necesitate”, au anunţat reprezentanţii centrului pe Facebook.

Aceştia susţin că nord-vestul Siriei a fost lovit de cutremure devastatoare şi că, până în prezent, au murit aproape o mie de oameni şi sunt zeci de mii de răniţi. Pagubele materiale sunt şi ele uriaşe: sute de clădiri prăbuşite şi alte câteva mii afectate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici