VIDEO  Munca incredibilă a unui medic ucrainean în prima linie: a salvat un soldat aflat pe moarte

RĂZBOIUL, PRIN OCHII SOLDAŢILOR. Povestea unei salvari curajoase într-o zonă de război din Ucraina a fost documentată într-un videoclip postat pe Instagram de soldatul ucrainean Roman Trokhymets.

1565 afișări
Imaginea articolului Munca incredibilă a unui medic ucrainean în prima linie: a salvat un soldat aflat pe moarte

Munca incredibilă a unui medic ucrainean în prima linie: a salvat un soldat aflat pe moarte

Videoclipul arată momentul în care un soldat rănit este salvat de un medic, la un kilometru distanţă de linia de foc. Soldatul în cauză suferise două răni produse de o armă care îi perforaseră plămânul.

Situaţia a fost critică şi a necesitat intervenţie medicală imediată. Totuşi, soldatul se afla într-o zonă de război, departe de siguranţa bazei militare sau de condiţiile decente dintr-un spital.

Viaţa îi era în pericol, iar timpul se scurgea. Din fericire, soldatul nu a fost singur. Datorită inteligenţei rapide a lui Roman Trohimeţ şi a echipei sale, a fost posibil să ajungă la locul în care a fost lovit şi să acorde primul ajutor răniţilor.

Scena a fost surprinsă într-un videoclip care demonstrează importanţa muncii depuse de soldaţii ucraineni în prima linie.

În ciuda dificultăţilor, soldaţii ucraineni continuă să-şi desfăşoare munca cu dăruire şi cu sacrificiu. Videoclipul lui Roman Trohimeţ este un exemplu al modului în care tehnologia poate fi folosită pentru a documenta situaţiile dificile cu care se confruntă soldaţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici