Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Anunţul şi fotografia cu care a surprins pe toată lumea. ”Nu există mai mare dragoste”

Naomi Campbell, în vârstă de 50 de ani, a anunţat că a devenit mamă. Ea a împărtăşit vestea cea mare pe conturile sale de Instagram şi Twitter.

11413 afișări
Imaginea articolului Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Anunţul şi fotografia cu care a surprins pe toată lumea. ”Nu există mai mare dragoste”

Naomi Campbell, mamă la 50 de ani. Primele poze cu fetiţa sa

Naomi Campbell, în vârsta de 50 de ani, şi-a surprins fanii după ce a anunţat că a devenit mamă, scrie The Mirror. Nimeni nu se aştepta la o asemenea veste, ţinând cont că supermodelul nu a împărtăşit niciodată cu presa vestea că ar fi gravidă.

Acum, întrebarea de pe buzele tuturor este dacă Naomi se află într-o relaţie şi, desigur, cine este tatăl copilului.

Într-o postare pe Instagram, cu o poză în care ţine picioruşele bebeluşului în mâinile sale, Naomi Campbell a scris: ”Sunt atât de onorată să am acest suflet în viaţa mea. Nu am cuvinte să descriu ce legătură specială împart cu tine, îngerul meu. Nu există mai mare dragoste”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici