Naufragiul din Coreea de Sud: Căpitanul feribotului scufundat a fost arestat

Justiţia sud-coreeană a emis, vineri, mandate pentru arestarea căpitanului şi altor doi membri ai echipajului feribotului scufundat în largul Coreei de Sud.

616 afișări
Imaginea articolului Naufragiul din Coreea de Sud: Căpitanul feribotului scufundat a fost arestat

Naufragiul din Coreea de Sud: Căpitanul feribotului scufundat a fost arestat (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Echipa de anchetă formată din poliţişti şi procurori a emis mandate pentru arestarea a trei membri ai echipajului, inclusiv a căpitanului", a declarat un oficial al Pazei de Coastă din zona Makpo.

La bordul navei se aflau 475 de persoane, inclusiv 352 de elevi. Cel puţin 268 de persoane sunt dispărute în urma scufundării feribotului.

Căpitanul şi cei mai mulţi dintre cei 28 de membri ai echipajului au reuşit să abandoneze nava, dar au fost aspru criticaţi de autorităţi şi de rudele pasagerilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici