NAUFRAGIUL din largul Canadei: Bilanţul a ajuns la cinci morţi.O persoană este încă dispărută - FOTO, VIDEO

Cinci cetăţeni britanici au murit în naufragiul produs în Oceanul Pacific, în largul Canadei, anunţă ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, citat de BBC News online.

2484 afișări
Imaginea articolului NAUFRAGIUL din largul Canadei: Bilanţul a ajuns la cinci morţi.O persoană este încă dispărută - FOTO, VIDEO

NAUFRAGIUL din largul Canadei. BILANŢUL a ajuns la cinci morţi.O persoană este încă dispărută (Imagine: Twitter)

Ambarcaţiunea pentru observarea balenelor, la bordul căreia se aflau 27 de oameni, s-a scufundat duminică după-amiaza în vestul Canadei, relatează DPA online. La bordul navei erau 27 de persoane, iar 21 au fost salvate.

Echipele de intervenţie au găsit cinci cadavre, iar o persoană este dată dispărută.

Bilanţul anunţat iniţial era de trei morţi. Ambarcaţiunea s-a scufundat în apropierea Insulei Tofino, situată în provincia canadiană Columbia Britanică.

Potrivit ministrului britanic de Externe, Philip Hammond, cele cinci persoane decedate erau cetăţeni britanici.

"Există victime şi supravieţuitori", anunţa anterior Centrul de coordonare al operaţiunilor de salvare de la Victoria, în British Columbia.

Autorităţile nu au furnizat nicio informaţie despre cauza accidentului.

Turul era operat de Jamie's Whaling Station, care afirmă pe site că oferă excursii de observare a balenelor gri în apropiere de Clayoquot şi Barkley Sounds.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici