Navalnîi le cere ruşilor să voteze toţi la prânz în ziua alegerilor prezidenţiale

  • Disidentul Alexei Navalnîi le cere ruşilor să voteze toţi la prânz, în ziua alegerilor prezidenţiale, în semn de protest faţă de administraţia condusă de Vladimir Putin.
  • Mulţimea va transmite, astfel, un mesaj puternic către Kremlin, crede disidentul.
1595 afișări
Imaginea articolului Navalnîi le cere ruşilor să voteze toţi la prânz în ziua alegerilor prezidenţiale

Navalnîi le cere ruşilor să voteze toţi la prânz în ziua alegerilor prezidenţiale

Criticul de la Kremlin, Alexei Navalnîi, aflat în închisoare, le-a cerut joi ruşilor să protesteze faţă de preşedintele Vladimir Putin în ziua alegerilor din martie, venind toţi la vot la prânz, potrivit Reuters.

Disidentul crede că nu este suficient să voteze împotriva lui Putin, deoarece Kremlinul va manipula rezultatul, folosind un sistem de vot electronic care este implementat pentru prima dată la alegerile prezidenţiale.

Totuşi, o mulţime prezentă la vot va transmite un mesaj puternic, crede Navalnîi.

„Poate fi o demonstraţie puternică a stării de spirit a ţării”, a scris Navalnîi pe Telegram, prin intermediul echipei lor.

În plus, fiind vorba despre mulţi oameni, ei nu vor putea fi pedepsiţi de Kremlin, a precizat Alexei Navalnîi.

Dizidentul ispăşeşte o pedeapsă cumulată de 30 de ani pentru diferite infracţiuni despre care el susţine că sunt înscenate cu scop politic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici