Nave militare iraniene care se îndreaptă spre Rusia, observate în Marea Baltică

  • Două nave militare iraniene care se îndreaptă spre Rusia se află în Marea Baltică
  • Este vorba de distrugătorul Sahand şi de nava de recunoaştere Makran
3358 afișări
Imaginea articolului Nave militare iraniene care se îndreaptă spre Rusia, observate în Marea Baltică

Nave militare iraniene care se îndreaptă spre Rusia, observate în Marea Baltică

Ministerul danez al Apărării a anunţat, joi, că a observat în Marea Baltică un distrugător iranian însoţit de o navă de susţinere, îndreptându-se probabil spre Rusia, pentru o paradă militară, informează agenţia Associated Press.

Ministerul Apărării de la Copenhaga a difuzat imagini realizate de avioane militare care au surprins distrugătorul iranian Sahand şi nava de recunoaştere Makran, în apropierea Insulei daneze Bornholm.

"Probabil se îndreaptă spre parada anuală din Sankt-Petersburg", a transmis Ministerul danez al Apărării.

Agenţia de presă IRNA a relatat joi că amiralul Hossein Khanzadi, comandantul Forţelor Navale iraniene, va participa la parada militară de la Sankt-Petersburg, la invitaţia Ministerului rus al Apărării.

Cele două nave militare iraniane au plecat în mai din Portul Bandar Abbas şi, conform unor surse citate de site-ul Politico.com, ar putea ajunge până în Venezuela. Rusia şi Venezuela se numără printre aliaţii Iranului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici