Neonazist executat după 27 de ani în statul Ohio, deşi avocaţii săi au susţinut până în ultima clipă că era bolnav mintal. Viaţa unui travestit care îl imita pe Hitler

Frank Spisak era un admirator al lui Adolf Hitler, iar în 1982 a ucis trei oameni: un pastor de culoare şi alţi doi bărbaţi despre care credea că sunt evrei. După 27 de ani de aşteptare pe "coridorul morţii", Frank Spisak, un neonazist în vârstă de 60 de ani, a fost executat, vineri, în statul american Ohio.

99 afișări
Imaginea articolului Neonazist executat după 27 de ani în statul Ohio, deşi avocaţii săi au susţinut până în ultima clipă că era bolnav mintal. Viaţa unui travestit care îl imita pe Hitler

Neonazist executat după 27 de ani în statul Ohio, deşi avocaţii săi au susţinut până în ultima clipă că era bolnav mintal. Viaţa unui travestit care îl imita pe Hitler (Imagine: Gândul)

Cel mai longeviv prizonier condamnat la pedeapsa cu moartea în SUA, a ucis 3 oameni în 1982, dar avocaţii săi au susţinut până în ultima clipă că era bolnav mintal.

Spisak a fost ucis prin administrarea unei injecţii letale de sodiu tiopental, la Southern Ohio Correctional Facility în Lucasville, vineri, la scurt timp după ora 10, după ce Curtea Supremă a SUA a respins joi recursul său final.

După respingerea recursului, el a luat ultima cină, care a fost la alegerea sa: spaghete, salată, tort de ciocolată şi cafea. În ziua execuţiei, el a cerut doar o cafea, înainte de a participa la o mesă catolică, la 7 dimineaţa.

Citeşte mai multe despre execuţia neonazistului pe www.gandul.info

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici