Netanyahu: Eforturile de a reduce victimele civile din Gaza au eşuat. Vina o poartă Hamas

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat că eforturile de a reduce victimele civile palestiniene „nu au avut succes” deoarece Hamas a oprit oamenii din a se deplasa în locuri mai sigure, scrie, vineri, Reuters.

599 afișări
Imaginea articolului Netanyahu: Eforturile de a reduce victimele civile din Gaza au eşuat. Vina o poartă Hamas

Netanyahu: Eforturile de a reduce victimele civile din Gaza au eşuat. Vina o poartă Hamas

„Orice moarte în rândul civililor este o tragedie. Şi nu ar trebui să avem niciuna, deoarece facem tot ce putem pentru a scoate civilii din calea pericolului, în timp ce Hamas face totul pentru a-i ţine în calea pericolului”, a declarat Netanyahu.

Israelul spune că Hamas a depozitat arme şi muniţie şi ţine ostatici într-o reţea de tuneluri sub spitale precum Al Shifa, folosind pacienţii şi miile de persoane care se adăpostesc acolo ca scuturi umane.

Hamas neagă acuzaţiile.

Soldaţii israelieni au găsit un tunel folosit de Hamas la spitalul Al Shifa din Gaza. Autrităţile isaraeliene acuză Hamas că folosesc drept scuturi umane civilii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici