Nici una dintre asistentele ucrainene ale lui Muammar Kadhafi nu a fost iubita acestuia

Asistentele medicale ucrainene ale liderului libian, Muammar Kadhafi, au trăit bine şi l-au însoţit în călătorii luxoase, dar nici una dintre ele nu a fost vreodată iubita sa, a declarat una dintre aceste asistente pentru revista Newsweek, după întoarcerea în ţara sa, relatează CNN.

115 afișări
Imaginea articolului Nici una dintre asistentele ucrainene ale lui Muammar Kadhafi nu a fost iubita acestuia

Nici una dintre asistentele ucrainene ale lui Muammar Kadhafi nu a fost iubita acestuia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Singura dată când l-am atins a fost atunci când i-am luat tensiunea arterială", a declarat Oksana Balinskaia, care a părăsit Libia, pentru a se întoarce în Ucraina, la începutul lui februarie, luna în care a început războiul civil în această ţară, potrivit publicaţiei The Daily Beast, parteneră a Newsweek.

Balinskaia, care a fugit din Libia pentru că era însărcinată şi credea că Muammar Kadhafi nu îl va accepta pe prietenul ei sârb, a declarat pentru Newsweek că liderul libian "a ales să angajeze doar ucrainene atractive, cel mai probabil din cauza felului în care arată" acestea. Ea şi celelalte asistente medicale se asigurau că Muammar Kadhafi, în vârstă de 68 de ani, despre care a afirmat că are "pulsul şi tensiunea unui bărbat mult mai tânăr", se plimbă zilnic şi este vaccinat.

Balinskaya a mai declarat, pentru publicaţii ruse, săptămâna trecută, că liderului libian îi plăcea să mănânce mâncare italiană şi cuşcuş cu carne de cămilă sau de oaie şi că le-a oferit cadou asistentelor şi altor angajaţi ai săi ceasuri de aur cu portretul său pe ele, potrivit New York Daily News.

Una dintre celelalte asistente ucrainene ale liderului libian, Galina Kolotniţka, a devenit celebră, în noiembrie, după ce WikiLeaks a publicat o telegramă a Ambasadei Statelor Unite la Tripoli, care descrie atracţia aproape obsesivă a lui Muammar Kadhafi faţă de aceasta. Telegrama o descrie pe Kolotniţka, în vârstă de 38 de ani, ca pe o "blondă voluptoasă", menţionând zvonuri despre o relaţie romantică. Ea a revenit în Ucraina, în februarie, şi a dezminţit afirmaţiile reporterilor.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici