Niciodată nu este prea târziu: Un veteran de 96 de ani a primit diplomă de absolvire a liceului la 80 de ani după ce a renunţat la şcoală pentru a lupta în Al Doilea Război Mondial

  • Raymond Schaefer, în vârstă de 96 de ani, a primit o diplomă de absolvire surpriză de la Waterford Union High School din Waterford, Wisconsin, relatează Racine Journal Times.
  • Ceremonia a fost aranjată de prieteni lui Schaefer, care s-au adresat oficialilor şcolii pentru a recunoaşte meritele veteranului ce a participat la Al Doilea Război Mondial.
  • Veteranul a primit o diplomă şi o medalie de onoare.
691 afișări
Imaginea articolului Niciodată nu este prea târziu: Un veteran de 96 de ani a primit diplomă de absolvire a liceului la 80 de ani după ce a renunţat la şcoală pentru a lupta în Al Doilea Război Mondial

Sursă foto: @thejasonarndt

La aproape 80 de ani după ce a abandonat liceul şi a servit în armată, în timpul celui de-al doilea război mondial, un veteran al armatei din Wisconsin şi-a obţinut în cele din urmă diploma, în timpul unei ceremonii surpriză, relatează The Hill.

Jurnalul Racine Times relatează că Raymond Schaefer, în vârstă de 96 de ani, a fost întâmpinat de fanfara Waterford Union High School, profesori, personal, studenţi, prieteni şi familie în timpul unei ceremonii surpriză.

Ceremonia a fost aranjată de prieteni ai lui Schaefer, care s-au adresat oficialilor şcolii pentru a recunoaşte meritele medicului veteran.

Schaefer a renunţat la şcoala în anii 1940 şi a fost înrolat în armată, unde a luptat ca infanterist.

La întoarcerea din război, a lucrat aproape 40 de ani în fabricarea de echipamente din Milwaukee şi nu şi-a terminat niciodată învăţământul liceal.

Prietenii spun că şi-a exprimat regretul pentru că nu şi-a obţinut diploma.

„A renunţat la şcoală pentru a-şi întreţine familia”, a declarat o prietena a familiei pentru Fox6 Milwaukee.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici