Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv

Preşedintele din Venezuela, Nicolas Maduro, a anunţat că va accepta ajutorul agenţilor americani FBI în investigaţia privind atacul cu drone cu exploziv din timpul discursului său de săptămâna trecută, relatează BBC.

1248 afișări
Imaginea articolului Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv

Nicolas Maduro va accepta ajutorul agenţilor FBI în investigaţia atacului cu drone cu exploziv

Preşedintele a făcut anunţul duminică, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Dacă Guvernul Statelor Unite confirmă oferta de a ajuta investigaţia, prin cooperarea FBI-ului, voi accepta”, a declarat acesta.

Nicolas Maduro a declarat că cel mai probabil, persoanele implicate în presupusa tentativă te asasinare au plecat în Florida, Peru şi Columbia.

Statele Unite au anunţat faptul că doresc să ajute investigaţia, dar nu au făcut nicio ofertă privind implicarea agenţilor FBI.

Liderul din Venezuela a acuzat Statele Unite că au participat la atac, din dorinţa de a-l înlătura de la putere. Acesta consideră că există mai multe celule teroriste în Florida, care au organizat atacul asupra sa.

Cele două ţări au o relaţie tensionată, concretizată prin sancţiunile impuse de Statele Unite în luna mai, după realegerea în funcţie a lui Maduro.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici