Nicolas Sarkozy îndeamnă alegătorii să îl voteze pentru ca Franţa să nu intre în criză

Preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, le-a cerut alegătorilor francezi să îi acorde încrederea şi în următorii cinci ani dacă doresc să evite crize precum cele care afectează Spania şi Grecia.

150 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy îndeamnă alegătorii să îl voteze pentru ca Franţa să nu intre în criză

Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu 17 zile înaintea scrutinului prezidenţial din Franţa, Sarkozy a prezentat un program electoral complet şi detaliat, cu accent inclusiv pe securitate şi imigraţie.

"Situaţia cu care se confruntă în prezent prietenii noştri spanioli, după cea cu care s-a confruntat Grecia, ne aduce aminte de realitate", a declarat Sarkozy.

"După şapte ani de guvernare socialistă, priviţi situaţia din Spania: incapacitatea onorării angajamentelor, criza de încredere în această ţară", adaugă preşedintele în funcţie, care candidează pentru al doilea mandat.

Adversarul său socialist, François Hollande, a reacţionat acuzându-l pe Sarkozy că oferă "o singură perspectivă: cea a austerităţii".

"Ar fi o continuare a erorilor şi eşecurilor", a afirmat Hollande.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici