Nicolas Sarkozy va merge la Toulouse, după atacul din faţa colegiului evreiesc

Preşedintele francez, Nicolas Sarkozy, va merge la Toulouse (sud-vest) luni, după atacul din faţa unui colegiu evreiesc din acest oraş, soldat cu trei morţi şi doi răniţi grav, a anunţat preşedintele instituţiilor evreieşti Richard Prasquier, care îl va însoţi pe preşedinte.

181 afișări
Imaginea articolului Nicolas Sarkozy va merge la Toulouse, după atacul din faţa colegiului evreiesc

Nicolas Sarkozy (Imagine: Mediafax foto/AFP)

Marele rabin al Franţei Gilles Bernheim, care va merge şi el la Toulouse, s-a declarat "îngrozit" şi "bulversat" de acest atac.

Un schimb de focuri a avut loc, luni, în faţa unei şcoli evreieşti din Toulouse, în sud-vestul Franţei. Autorul atacului a fugit pe scuter, potrivit martorilor oculari, sugerând o legătură cu autorul celor două atacuri asupra unor militari, care au avut loc săptămâna trecută la Toulouse şi Montauban (sud-vest) şi s-au soldat cu trei morţi şi un rănit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici