Nigel Farage: Partidul Brexit se va afla pe scena politică pentru mult timp

Preşedintele noului înfiinţat Partid Brexit, Nigel Farage, a declarat luni că formaţiunea sa va acţiona pe scena politică „pe termen lung”, după ce s-a clasat pe primul loc în urma scrutinului europarlamentar desfăşurat în Marea Britanie, potrivit Euronews.

565 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage: Partidul Brexit se va afla pe scena politică pentru mult timp

Nigel Farage: Partidul Brexit se va afla pe scena politică pentru mult timp

Farage a mai declarat că dominaţia Partidului Laburist şi a Partidului Conservator asupra Camerei Comunelor „trebuie să fie destrămată” şi a anunţat că nu va „înapoia puterea” celor două formaţiuni după ce Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană.

Farage a mai declarat pentru Euronews că îşi doreşte ca europarlamentarii aleşi din partea formaţiunii sale să facă parte din echipa care negociază ieşirea ţării din Blocul Comunitar, programată pentru 31 octombrie. „Sincer, dacă lăsăm negocierile pe seama laburiştilor şi conservatorilor, pur şi simplu nu se va întâmpla (ieşirea Marii Britanii din UE, n.r.).

Partidul Brexit, condus de Nigel Farage, se situează pe primul loc în cadrul scrutinului europarlamentar din Marea Britanie, cu 31,7% dintre voturi. Atfel, formaţiunea ar urma să deţină 29 de fotolii în noua legislatură a Parlamentului European.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici