Nigel Farage va participa la un eveniment de campanie al lui Donald Trump în SUA

Nigel Farage, politician britanic ultranaţionalist, va participa la un eveniment de campanie al Partidului Republican unde va discuta cu Donald Trump despre Brexit, informează site-ul postului de televiziune Sky News.

189 afișări
Imaginea articolului Nigel Farage va participa la un eveniment de campanie al lui Donald Trump în SUA

Nigel Farage va participa la un eveniment de campanie al lui Donald Trump în SUA

Donald Trump urmează să participe la un eveniment de campanie miercuri seara în statul Mississippi, unde se crede că Nigel Farage i se va alătura.

Candidatul Partidului Republican la preşedinţie a produs agitaţie în urma unui mesaj obscur postat pe Tweeter: "Mă vor numi în curând Domnul Brexit".

Donald Trump a susţinut decizia Marii Britanii de a părăsi Uniunea Europeană, descriind acţiunea drept momentul "în care oamenii îşi recuperează ţara".

Mulţi susţinători ai lui Trump au enunţat perspective naţionaliste, anti-globalizare, care au răsunat şi în rândul celor care au votat părăsirea Uniunii Europene în cadrul referendumului.

În timpul unei vizite în Scoţia, Trump ar fi declarat că părăsirea UE a Marii Britanii a fost un "lucru măreţ".

"În întreaga lume oamenii sunt furioşi. Sunt furioşi din cauza situaţiei frontierelor, a oamenilor care vin în ţara lor şi preiau controlul şi nimeni nici măcar nu ştie cine sunt aceştia", a declarat Donald Trump.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici