Ninsoare la Los Angeles. Zăpada a acoperit emblematicul semn Hollywood

Mai multe zone din California au fost afectate de ninsoare, frig şi vânt puternic. În zona Los Angeles a nins, iar la San Francisco a fost doborât un record vechi de 132 de ani privind temperatura minimă, potrivit BBC.

1825 afișări
Imaginea articolului Ninsoare la Los Angeles. Zăpada a acoperit emblematicul semn Hollywood

FOTO Michael Des Barres/Twitter

Zeci de milioane de locuitori din California se află în zone vizate de avertizări de viscol, vânt şi inundaţii. Ninsoarea, un fenomen foarte rar în regiune, a căzut la Los Angeles, iar zăpada a acoperit parţial emblematicul semn Hollywood. De altfel, Los Angeles, un oraş renumit pentru palmieri şi bulevarde însorite, se află sub prima avertizare de viscol din ultimele trei decenii.

La San Francisco a fost doborât un record de 132 de ani de temperatură minimă. Termometrul a arătat 4 grade Celsius vineri dimineaţă.

Furtunile au lăsat în beznă aproape un milion de proprietăţi de la o coastă la alta, iar principala autostradă de pe Coasta de Vest, Interstate 5, a fost parţial închisă la sud de graniţa cu Oregon.

Zăpada a acoperit mai multe podgorii, în timp ce în alte zone autorităţile avertizează că există riscul producerii unor inundaţii.

În zonele montane stratul de zăpadă ar putea trece de 2 metri. Ninsori au căzut şi în deşertul Mojave şi în Valea Santa Clarita.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici