Noi atacuri asupra porturilor din regiunea Odesa. Un om a murit, pagubele sunt însemnate

Un om a murit şi infrastructura portuară din regiunea Odesa a fost afectată în urma atacului aerian din timpul nopţii, a anunţat guvernatorul ucrainean Oleh Kiper.

646 afișări
Imaginea articolului Noi atacuri asupra porturilor din regiunea Odesa. Un om a murit, pagubele sunt însemnate

Noi atacuri asupra porturilor din regiunea Odesa. Un om a murit, pagubele sunt însemnate

Ruşii au lovit infrastructura portuară din regiunea ucraineană Odesa într-un atac cu rachete. Un agent de securitate a murit şi un terminal de marfă a fost avariat, a declarat joi guvernatorul regiunii, potrivit Reuters.

Porturile din Odesa au fost vizate de atacurilor ruseşti după ce Moscova s-a retras din acordul privind cerealele din Marea Neagră. Înţelegerea negociată de Turcia şi ONU a permis exportul de cereale din porturile din Odesa timp de aproape un an.

Guvernatorul din Odesa, Oleh Kiper, a declarat că ruşii au folosit rachete Kalibr asupra unui port din regiune. Rachetele au fost lansate de pe un submarin din Marea Neagră.

Kiper a spus că o clădire de birouri a fost distrusă şi două maşini au fost avariate.

Forţele aeriene ucrainene au anunţat că nu au putut să doboare rachetele Kalibr, din cauza furtunii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
atac,
odesa,
porturi

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici