Noi bombardamente în Herson. Mai mulţi oameni au murit

Mai mulţi civili au murit în Herson şi o cale ferată a fost avariată în urma bombardamentelor ruseşti.

279 afișări
Imaginea articolului Noi bombardamente în Herson. Mai mulţi oameni au murit

Noi bombardamente în Herson. Mai mulţi oameni au murit

Bombardamentele intense din Herson s-au soldat cu patru morţi în ultimele 24 de ore.

Cinci atacuri au avut loc în noaptea de duminică spre luni şi un civil a murit, au declarat autorităţile, potrivit CNN. Duminică ruşii au atacat Hersonul cu lansatoare de rachete, mortiere, tancuri şi o rachetă. Trei persoane au fost ucise în atacuri.

„Obuzele inamice au lovit depozite, un cinematograf şi o sală de concerte, zona din apropierea clădirii administraţiei regionale şi clădiri rezidenţiale", a precizat administraţia.

Bombardamentele ruseşti au avariat şi linia de cale ferată din oraşul Herson. Trenurile se vor opri în Nikolaiev în următoarele zile, în timp ce autorităţile vor repara calea ferată. Pasagerii vor fi transferaţi în autobuze pentru ultima porţiune de drum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici