Noi detalii despre atacul din Rusia. Atacatorul purta un tricou negru cu "simboluri naziste" / 13 persoane, inclusiv şapte copii, au murit

Un bărbat înarmat a ucis luni 13 persoane, inclusiv şapte copii, şi a rănit alte 21 de persoane într-o şcoală din centrul Rusiei, au anunţat autorităţile.

3547 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre atacul din Rusia. Atacatorul purta un tricou negru cu "simboluri naziste" / 13 persoane, inclusiv şapte copii, au murit

Noi detalii despre atacul din Rusia. Atacatorul tricou negru cu "simboluri naziste" / 13 persoane, inclusiv şapte copii au murit

Un bărbat înarmat a ucis luni 13 persoane, inclusiv şapte copii, şi a rănit alte 21 de persoane într-o şcoală din centrul Rusiei, au anunţat autorităţile.

Comitetul de Investigaţii al Rusiei a declarat că împuşcăturile au avut loc într-o şcoală din Ijevsk, un oraş situat la aproximativ 960 de kilometri est de Moscova, în regiunea Udmurtia. Persoanele rănite sunt 14 copii şi 7 adulţi, a precizat Comitetul.

Guvernatorul din Udmurtia, Alexander Brechalov, a declarat că atacatorul încă neidentificat s-a împuşcat.

Potrivit Comitetului de anchetă, bărbatul înarmat purta un tricou negru cu "simboluri naziste". Nu au fost publicate alte detalii despre atacator sau despre motivele sale.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici