Noi detalii despre stare de sănătate a activistei Black Lives Matter din Marea Britanie. Sasha Johnson a fost împuşcată în cap

  • Sasha Johnson, o activistă antidiscriminare din Marea Britanie, este în stare critică după un atac armat
  • Sasha Johnson, activistă în cadrul mişcării internaţionale Vieţile Persoanelor de Culoare Contează (Black Lives Matter), a fost împuşcată la Londra
  • Autorităţile nu au dovezi că activista antidiscriminare a fost vizată în mod special în atac
2497 afișări
Imaginea articolului Noi detalii despre stare de sănătate a activistei Black Lives Matter din Marea Britanie. Sasha Johnson a fost împuşcată în cap

Noi detalii despre stare de sănătate a activistei Black Lives Matter. Sasha Johnson a fost împuşcată în cap

Sasha Johnson, o activistă din Marea Britanie pentru drepturile persoanelor de culoare, a fost împuşcată şi este în stare critică, iar autorităţile încearcă să afle motivul atacului, informează BBC News.

Partidul Preluarea Iniţiativei a comunicat că Sasha Johnson, activistă în cadrul mişcării internaţionale Vieţile Persoanelor de Culoare Contează (Black Lives Matter), este internată la terapie intensivă, după ce a fost "atacată brutal" duminică dimineaţă.

Atacul a avut loc în zona Peckham, situată în sudul Londrei, după ce activista antidiscriminare primise "numeroase ameninţări cu moartea".

Poliţia nu a confirmat identitatea victimei şi consideră că, deocamdată, nu există dovezi privind un atac care a vizat pe cineva în mod special.

Autorităţile au confirmat că o persoană în vârstă de 27 de ani este în stare critică după un atac produs în Londra.

Imarn Ayton, o prietenă a activistei, a declarat că atacul a avut loc la o petrecere. Nici ea nu crede că Sasha Johnson a fost victima vizată de atacatori, explicând că incidentul este rezultatul unei confruntări între grupuri infracţionale rivale.

Anchetatorii audiază martori şi încearcă să afle motivul atacului şi circumstanţele producerii acestuia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici