Noi detalii şocante în cazul copiilor înfometaţi şi ţinuţi în lanţuri de părinţii lor, în California / Cuplul a fost acuzat de abuz şi tortură, însă a pledat nevinovat

Cuplul californian, care şi-a ţinut captivi cei 13 copii, a fost acuzat de tortură şi abuz, incluzând abuz fizic, înfometare şi legarea cu lanţuri. Procurorul Mike Hestrin a descris cazul ca fiind unul de "depravare umană", infomează site-urile posturilor CNN şi France24.

3332 afișări
Imaginea articolului Noi detalii şocante în cazul copiilor înfometaţi şi ţinuţi în lanţuri de părinţii lor, în California / Cuplul a fost acuzat de abuz şi tortură, însă a pledat nevinovat

Cazul copiilor înfometaţi şi ţinuţi în lanţuri, în California | Părinţii celor 13 copii au fost acuzaţi de abuz şi tortură

Americanii David şi Louise Turpin sunt inculpaţi pentru abuz şi tortură, însă cei doi au pledat nevinovat la toate capetele de acuzare.

David Turpin, tatăl în vârstă de 57 de ani, este acuzat şi pentru că şi-a abuzat sexual una dintre fiice, a afirmat procurorul Mike Hestrin din comitatul Riverside, înainte de audierea cuplului.

"Un caz ca acesta te urmăreşte. Câteodată, în meseria asta trebuie să te confrunţi cu depravarea umană. Este şi cazul situaţiei de faţă", a declarat procurorul.

Turpin şi soţia sa, Louise, în vârstă de 49 de ani, ar putea înfrunta câte 94 de ani de închisoare, fiind acuzaţi de tortură şi abuz al copiilor.

Potrivit agenţiei Dpa, Mike Hestrin a oferit şi alte detalii, precum faptul că părinţii cumpărau mâncare, însă nu îi hrăneau pe copii, aceştia fiind malnutriţi. Unul dintre copii, în vârstă de 12 ani, cântărea cât un copil de şapte ani.

Cei doi părinţi forţau copiii să nu doarmă noaptea, ci în timpul zilei şi nu le permiteau să se joace. Cu toate acestea, micuţii aveau voie să ţină câte un jurnal.

"Am descoperit jurnalele. Le verificăm chiar acum", a mai menţionat procurorul din Riverside.

Una dintre fete a reuşit să evadeze din casă şi a sunat la poliţie, afirmând că cei 12 fraţi şi surori ai ei erau ţinuţi captivi de către părinţii lor. Tânăra de 17 ani arăta ca o fetiţă de 10 ani, a mai precizat poliţia.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici