Noi imagini cu asiatici mâncând animale vii. În ce constă „Trei chiţăituri”, delicatesa ce poate fi găsită doar în anumite restaurante - VIDEO

Un bărbat din Asia a fost filmat în timp ce „înmoaie” un pui de şoarece viu într-un castron cu sos, înainte să îl mănânce, arată Daily Mail.

41011 afișări
Imaginea articolului Noi imagini cu asiatici mâncând animale vii. În ce constă „Trei chiţăituri”, delicatesa ce poate fi găsită doar în anumite restaurante - VIDEO

Sursa FOTO: Captură video

Înregistrarea video înfiorătoare îl arată pe bărbat în timp ce apucă puiul de şoarece cu ajutorul beţişoarelor, înainte să devoreze cu calm rozătoarea care continuă să se mişte. 

Felul revoltător de mâncare vine însoţit de o farfurie plină cu roşii şi se pare că ar fi o delicatesă în provincia chineză Guangdong, arată Daily Mail. 

Guvernul a interzis acest fel de mâncare, dar încă mai poate fi găsit pe meniurile unor restaurante ascunse.

Practica a primit numele de „Trei chiţăituri”, pentru că şoarecele chiţăie o dată atunci când este ridicat cu beţişoarele, încă o dată atunci când este înmuiat în sos şi o ultimă oară în timp ce moare. 

Nu este clar unde anume au fost surprinse imaginile. Totuşi, protagonistul filmării poate fi auzit folosind termenul în chineză pentru cuvântul „şoarece”

Imagini cu asiatici mâncând supă de liliac au declanşat polemici pe reţelele de socializare

Două înregistrări video care surprind asiatici mâncând liliac au devenit virale pe reţelele de socializare, relatează Daily Mail. Virusul din Wuhan rămâne în continuare un mister pentru cercetători care caută soluţii pentru oprirea răspândirii sale. Citeşte continuarea... 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici