Norvegia în alertă. O dronă a fost detectată deasupra unei mari instalaţii de gaze / Norvegia este în prezent cel mai mare furnizor de gaze din Europa,

Poliţia norvegiană a investigat vineri rapoartele privind o dronă care a fost observată joi deasupra uzinei de prelucrare a gazelor Kaarstoe din sud-vestul Norvegiei, într-o posibilă încălcare a protocoalelor de securitate.

6124 afișări
Imaginea articolului Norvegia în alertă. O dronă a fost detectată deasupra unei mari instalaţii de gaze / Norvegia este în prezent cel mai mare furnizor de gaze din Europa,

Norvegia în alertă. O dronă a fost detectată deasupra unei mari instalaţii de gaze / Norvegia este în prezent cel mai mare furnizor de gaze din Europa,

Forţele norvegiene au fost postată la Kaarstoe şi la alte instalaţii importante de export de energie de când autorităţile au sporit securitatea la instalaţiile norvegiene de petrol şi gaze după scurgerile Nord Stream din 26 septembrie, relatează Reuters.

Joi, la ora locală 21.30, militarii detaşaţi la Kaarstoe au raportat că au văzut o dronă zburând în apropierea uzinei, au declarat autorităţile norvegiene .

Chiar şi înainte de incidentele de la Nord Stream, Autoritatea norvegiană pentru siguranţa petrolului (PSA) avertizase companiile energetice să fie vigilente în privinţa dronelor neidentificate.

Poliţia a răspuns joi la o ameninţare împotriva uzinei de gaz, care se numără printre cele mai mari instalaţii de export de energie din Europa.

Norvegia este în prezent cel mai mare furnizor de gaze din Europa, după o reducere drastică a fluxurilor din Rusia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici