Nou atac armat în SUA: Trei persoane, împuşcate la Universitatea de stat din Tennessee

Trei persoane, dintre care una a decedat, au fost împuşcate joi noaptea în principalul campus al Universităţii de stat din Tennessee, situată în oraşul Nashville, au anunţat autorităţile americane, citate de CNN.

2496 afișări
Imaginea articolului Nou atac armat în SUA: Trei persoane, împuşcate la Universitatea de stat din Tennessee

Trei persoane, împuşcate la Universitatea de stat din Tennessee

Alte două persoane au fost rănite, în cadrul disputei din curtea campusului, care ar fi izbucnit din cauza unui joc de zaruri, potrivit poliţiei.

Victimele au fost transportate la spital, a declarat Tanya Stone, din cadrul poliţiei oraşului Nashville.

Ea nu a oferit detalii despre starea victimelor şi nici dacă este vorba despre studenţi.

Deocamdată nu se ştie dacă atacatorul a fost prins sau este în libertate.

Potrivit BBC, incidentul a avut loc la o săptămână după ce trei persoane au fost rănite prin împuşcare la o petrecere din apropierea universităţii.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici