Nou-născuţi scoşi la vânzare pe internet, în Mexic

Un anunţ publicat pe o pagină de internet mexicană propune spre vânzare nou-născuţi pentru 200.000 de pesos, adică 11.000 de euro, cu posibilitatea de a plăti cu cardul.

187 afișări
Imaginea articolului Nou-născuţi scoşi la vânzare pe internet, în Mexic

Nou-născuţi scoşi la vânzare pe internet, în Mexic

Imaginile - o ecografie a unui făt - care însoţesc această ofertă, despre care nu s-a stabilit dacă este adevărată sau falsă, au fost difuzate şi de postul de televiziune Televisa.

Potrivit anunţului, sunt vânduţi "nou-născuţi frumoşi, de rase diferite".

Potrivit AFP, anunţul pare să fie o glumă proastă pentru că există şi menţiunea "este ideal pentru ceea ce vă doriţi, de la pedofilie la sclavie, până la dragoste familială, din cea mai pură".

Pe pagina de internet sunt publicate numeroase comentarii, majoritatea de blamare. Un singur internaut cere detalii suplimentare privind bebeluşii şi vânzătorul răspunde imediat, menţionând că "nu au mai rămas decât doi băieţi pentru moment".

AFP a încercat să îl contacteze pe vânzător la presupusa adresă de internet menţionată în anunţ, dar nu a obţinut niciun răpsuns.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici