Nouă membri ai unui echipaj daţi dispăruţi în largul Tokyo, în urma unei coliziuni între două nave

Nouă membri ai unui echipaj de origine chineză au fost daţi dispăruţi luni, în urma unei coliziuni între două nave de marfă produse în largul Tokyo, capitala Japoniei, a anunţat Paza de Coastă niponă.

69 afișări
Imaginea articolului Nouă membri ai unui echipaj daţi dispăruţi în largul Tokyo, în urma unei coliziuni între două nave

Nouă membri ai unui echipaj daţi dispăruţi în largul Tokyo, în urma unei coliziuni între două nave (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Beagle III, o navă de 12.630 de tone care naviga sub pavilion panamez, s-a scufundat după ce a intrat în coliziune cu Pegasus Prime, o navă înmatriculată în Coreea de Sud.

Coliziunea a avut loc luni, la ora 18.10 GMT (20.10, ora României), în largul capitalei japoneze, a precizat un membru al Pazei de Coastă nipone.

"Douăzeci de persoane, toate de origine chineză, se aflau la bordul Beagle III, dintre care 11 au fost salvate", a anunţat el.

Nave de patrulare şi un elicopter continuau căutările marţi dimineaţa, după cinci ore de la producerea coliziunii.

Echipajul Pegasus Prime, o ambarcaţiune de 7.406 tone, nu a avut de suferit, potrivit sursei citate.

Marea nu era agitată în momentul producerii coliziunii, a adăugat Paza de Coastă.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici