Nouăsprezece români călătoreau, pe o autostradă din Germania, într-un vehicul de şase locuri

Nouăsprezece români au fost surprinşi pe o autostradă din sudul Germaniei deplasându-se într-un microbuz care avea şase locuri, vehiculul, aflat într-o stare tehnică defectuoasă, fiind confiscat.

2460 afișări
Imaginea articolului Nouăsprezece români călătoreau, pe o autostradă din Germania, într-un vehicul de şase locuri

Nouăsprezece români călătoreau, pe o autostradă din Germania, într-un vehicul de şase locuri (Imagine: Mircea Rosca/Arhiva Mediafax Foto)

Microbuzul, înmatriculat în Franţa, a fost oprit de poliţia rutieră germană pe autostrada care face legătura între Salzburg (Austria) şi Munchen. Poliţiştii observaseră că vehiculul nu părea a fi într-o stare tehnică adecvată, informează site-ul publicaţiei Austrian Times.

Însă surpriza poliţiştilor germani a fost că în vehiculul de şase locuri erau înghesuite 19 persoane, zece adulţi şi nouă copii, toţi cetăţeni români.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că sistemul de frânare nu funcţiona corespunzător şi că vehiculul nu avea lumini de semnalizare. Microbuzul a fost confiscat, iar românii şi-au continuat călătoria cu trenul.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici