Ministrul sănătăţii din Brazilia, dus de urgenţă în favelele pline de traficanţi de droguri. Propunerea făcută de ministru

Ministrul sănătăţii din Brazilia, Luiz Henrique Mandetta vrea să apleze la orice măsură de a ajuta populaţia brazilian să nu se infecteze cu noul coronavirus, aşa că a ales să poarte o discuţie cu liderii favelelor din Brazilia.

1887 afișări
Imaginea articolului Ministrul sănătăţii din Brazilia, dus de urgenţă în favelele pline de traficanţi de droguri. Propunerea făcută de ministru

Nu se aştepta nimeni la aşa ceva! Ministrul sănătăţii din Brazilia, dus de urgenţă în favelele pline de traficanţi de droguri

 

Conform hindustantimes, acesta a declarat că vrea să apeleze la ajutorul liderilor traficanţilor de droguri care au influenţe în favelele braziliene pentru a combate cât mai bine epidemia de coronavirus în aceste cartiere săraca şi supraaglomerate.
 
"Trebuie înţeleasă cultura, dinamica favelelor. Trebuie să înţelegem că acestea sunt locuri în care statul este adesea absent, că cel care comandă acolo este narcotraficantul, că cele care comandă acolo sunt miliţiile", spunea ministrul.
 
De asemenea, Henrique Mandetta consideră că narcotraficanţii sunt fiinţe umane, dornice să ajute pentru a scăpa de această criză a coronavirusului, care a afectat nu numai Brazilia, ci şi întreaga lume.
 
Brazilia este ţara cea mai afectată cu noul coronavirus din America Latină, fiind confirmate 823 de decese şi 15.927 de cazuri de îmbolnăviri. Sao Paulo este focarul de infecţie din Brazilia, cel mai bogat şi populat stat având 428 de decese şi 6.708 de cazuri de infectări. 173 de oameni s-au vindecat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici