Numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus continuă să crească. Situaţia epidemiei la nivel mondial

  • Autorităţile din provincia chineză Hubei au anunţat duminică o sută de noi decese cauzate de epidemia de coronavirus
  • Anunţul înseamnă că numărul deceselor se ridică acum la 1.770 la nivel mondial, informează CNN
  • La nivel global, au fost înregistrate 71.204 cazuri de infecţie cu noul tip de coronavirus
7198 afișări
Imaginea articolului Numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus continuă să crească. Situaţia epidemiei la nivel mondial

Sursa FOTO: Profimedia

UPDATE Un nou caz de infectare cu coronavirus în Thailanda. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 35

Autorităţile thailandeze anunţă un nou caz de infectare cu coronavirus, la o femeie din China în vârstă de 60 de ani. Membrii familiei acesteia au avut anterior virusul.

Numărul îmbolnăvirilor din această ţară a ajuns la 35 de la începutul lunii ianuarie.

De asemenea, alte 15 persoane infectate şi-au revenit şi s-au întors acasă.

Numărul oficial al deceselor provocate de coronavirus a ajuns la 1.770 

Totodată, peste 1.900 de cazuri noi de infecţie au fost raportate duminică, astfel că numărul infecţiilor se ridică acum la 58.182 în provincia Hubei, de unde a pornit epidemia.

La nivel mondial au fost înregistrate 71.204 cazuri de infecţie cu noul tip de coronavirus. Din numărul total al deceselor, 1.766 au fost înregistrate în China continentală, unul în Hong Kong, unul în Filipine, unul în Japonia şi unul în Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici