Numărul persoanelor decedate după ce au stat într-un camion în statul american Texas a ajuns la zece

Autorităţile federale din statul american Texas au anunţat, luni, că bilanţul persoanelor decedate după ce au fost închise într-un camion cu remorcă în oraşul San Antonio a ajuns la zece, relatează site-ul agenţiei The Associated Press.

356 afișări
Imaginea articolului Numărul persoanelor decedate după ce au stat într-un camion în statul american Texas a ajuns la zece

Numărul persoanelor decedate după ce au stat într-un camion în statul american Texas a ajuns la zece

Faţă de bilanţul precedent, alte două persoane au murit la spital. În plus, 20 de victime sunt internate în stare gravă, majoritatea suferind accidente vasculare cerebrale din cauza căldurii şi a deshidratării.

Duminică, opt persoane au fost găsite decedate, iar alte 30 prezentau răni multiple, într-un camion cu remorcă parcat în apropierea unui centru comercial din oraşul american San Antonio, statul Texas, iar autorităţile au anunţat că este vorba despre un caz de trafic de persoane.

Şoferul camionului a fost reţinut de către poliţişti şi va apărea în faţa unui tribunal federal din San Antonio în cursul zilei de luni. El a fost identificat ca James Mathew Bradley Jr., în vârstă de 60 de ani.

Oficiali din Mexic şi Guatemala au confirmat că persoane din aceste ţări au fost găsite în camionul din Texas. Patru dintre supravieţuitori au vârste cuprinse între 10 şi 17 ani.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici